top of page
DSC_6169_edited_edited.jpg

DUOMASSAGE

"Welkom in de wondere wereld van de massage.

Droom volledig weg naar jouw innerlijke wereld en maak terug contact met je eigenste zelf, met wie je werkelijk bent.

Voel alle stress verdwijnen en ervaar hoe jouw lichaam en geest zich terug volledig vrij voelen."

 

Heb je zin in een massage samen met je partner, een vriend of een vriendin, iemand van de familie,... dan is een duomassage een fantastische keuze. Of ben je samen zwanger met je zus of vriendin of een familielid, ook een duo zwangerschapsmassage is bij Maansknoop mogelijk. 

Tijdens deze massage werk ik samen met Liselotte Vanden Berghe, Ayurvedisch massage therapeut alsook met Line Claus, yoga teacher en energetisch massage therapeut.

Wij werken elk apart, elk op één persoon, en blijven toch op elkaar afgestemd zodat we jullie een unieke en hemelse ervaring kunnen bezorgen. 

Wij gebruiken verschillende technieken waaronder langzame strijkbewegingen - hierbij wordt een stukje Lomi Lomi in meegenomen - die afgewisseld worden door knedingen.

De massage brengt jouw circulatie terug op gang waardoor nadien afvalstoffen geëlimineerd worden, je voelt jouw innerlijke energie terug stromen.

Het enige wat jullie mogen doen, is jullie overgeven aan onze magische handen.

 

"Mij laten masseren samen met mijn vriend was voor mij een unieke ervaring. Elk op onze manier werden we ondergedompeld in een bad van liefde. Nadien konden we dit zalige gevoel met elkaar delen en dat gaf ons beiden heel veel voldoening."

Duur: 90'

 

Prijs duomassage energetisch: 110 euro pp (vanaf januari 2024 wordt dit 130 euro pp)

Prijs duomassage bij zwangerschap: 110 euro pp (vanaf januari 2024 wordt dit 130 euro pp)

Prijs duomassage lomi lomi: 1140 euro pp 

bottom of page