top of page
Aromatherapy_edited.jpg

AROMATHERAPIE

" Ruik, laat los en geef je over aan de kracht van de natuur. "

Welk woord komt als eerste bij jullie naar boven wanneer je het woord ‘aromatherapie’ hoort? Bij mij komt het woord NATUUR als eerste in mij op. Ik hou enorm van de natuur en vind het heerlijk om er in te vertoeven. 

De natuur geeft me rust, aromatherapie staat voor mij voor de natuur, aromatherapie geeft me rust.


Aromatherapie is een heel breed begrip.


Het gaat over het veilig toepassen van biologische essentiële oliën die gewonnen worden uit planten en bomen om op die manier het fysieke, emotionele, psychische en spirituele welzijn te bevorderen.

De genezende kracht die verscholen zit in de essentiële olie wordt onmiddellijk opgenomen in ons lichaam waardoor wij die kracht integreren en ons beter voelen. Ons zelfregulerend systeem wordt aangesproken en ons lichaam krijgt terug de kans om zichzelf te genezen. 

In elk van ons schuilt de kracht om onszelf terug in balans te brengen.  


We kunnen er niet van onderuit, we leven in een tijd waarin er heel veel van ons wordt gevraagd, waarin we onderhevig zijn aan prikkels die van overal komen en waarin we de weg verliezen naar innerlijke rust, we geraken uit evenwicht. 

Tijdens een massage maak ik graag gebruik van essentiële olie om dit herstel in evenwicht helpen te ondersteunen.  


Zowel bij kinderen als bij volwassenen kunnen essentiële oliën gebruikt worden, de keuze van olie en de dosis worden telkens afgestemd op de ontvanger zelf.

Tijdens de Heppie Massage kiest het kind zelf naar waar zijn voorkeur naar uit gaat. 

Wil je graag weten over welke essentiële oliën dit gaat, stel gerust de vraag, ik geef je graag meer uitleg.

bottom of page